Dr. Leo Kannerhuis

Dit forum bevat 1 onderwerp,en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 1 week, 2 dagen geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Wanneer:    : Maandag 18 november

Tijd            : 19:00-20:00 uur (inloop vanaf 18:45 uur)

Locatie     : Middachtensingel 2, 6825 HN in Arnhem

Graag nodigen wij u uit voor de informatieavond onderwijsbehandelprogramma KAIRO, een samenwerkingsverband tussen het Dr. Leo Kannerhuis en het Rijn IJssel College. Doelstelling van KAIRO is om jongeren tussen 16 en 25 jaar met de diagnose Autisme Spectrum Stoornis door middel van een trainingstraject voor te bereiden op de start op een beroepsopleiding en te ondersteunen bij het doorlopen en succesvol afronden hiervan. Jongeren met autisme die eindexamen doen in voorgezet (speciaal) onderwijs, maar ook jongeren die al een opleiding volgen en uitvallen, kunnen bij Kairo terecht voor extra ondersteuning. Meer weten over Kairo? Kom naar onze informatieavond! De avond wordt georganiseerd door mevrouw J. Gijsbers-Steenkamer, gedragswetenschapper van het Dr. Leo Kannerhuis en mevrouw L. van Silfhout, beleidsmedewerker Passend Onderwijs.

Voor meer informatie over onderwijsbehandelprogramma KAIRO verwijs ik u naar onze website: https://www.leokannerhuis.nl/behandelingen/jongeren/kairo

Uiteraard hopen wij u te mogen begroeten tijdens deze informatieavond. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw aanwezigheid per e-mail H.verhoeven@leokannerhuis.nl te bevestigen?

(Voor vragen over de aanmelding  voor KAIRO bij het Dr. Leo Kannerhuis kunt u contact opnemen met de aanmeldfunctionarissen van het Aanmeldbureau. Het Aanmeldbureau is op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9.00 -12:00 uur telefonisch bereikbaar via nummer 088-3574580)

 

lees meer >>

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.