Gratis themabijeenkomst Autisme en de Feestdagen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Mariska van Dasselaar Mariska van Dasselaar 5 dagen, 4 uren geleden.

 • De feestdagen zijn voor veel mensen iets om naar uit te kijken en van te genieten. Voor mensen met autisme is dit helaas niet altijd het geval. De feestdagen kunnen een bron van stress zijn, van verplichtingen met familie en mensen die je beperking maar niet begrijpen.

  Zie je ook dit jaar weer op tegen de vele prikkels die met Kerst en Oud en Nieuw op je afkomen? Raak je oververmoeid van dagenlang sociaal zijn? Wil je dit graag veranderen, maar weet je niet hoe?

  Kom dan naar de gratis themabijeenkomst Autisme en de Feestdagen. Tijdens deze bijeenkomst ga je met gelijkgestemden in gesprek. Zo kun je tips en ervaringen uitwisselen in een veilige omgeving. Veel mensen ervaren deze bijeenkomsten als een warm bad van herkenning.

  Koffie en thee zijn aanwezig.

   

  Datum: donderdag 12 december 2019

  Gesprek: van 13:30 tot 15:00

  Locatie: MEE Gelderse Poort, Mr. D.U. Stikkerstraat 10, Arnhem. 3e etage.

  Voor: Volwassenen met autisme.

   

  Wil je meedoen? Meld je dan aan via mariska.ervaarmee@gmail.com. Het maximum aantal deelnemers is 8, dus wees er snel bij.

   

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.