Zomeractiviteiten Gewoon Speciaal

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Tanja Bos Tanja Bos 5 maanden geleden.

 • YES! VAKANTIEFUN IN APELDOORN! 

  Vind jij het ook zo moeilijk om je in de zomervakantie te vermaken? Het ontbreken van de structuur van school, en alle anderen om je heen, dat is even heel wat anders. En dan gaan er ook nog eens heel veel gezinnen op vakantie. Saai en lastig!

  Zeker als je om wat voor reden dan ook, door bijvoorbeeld ADHD, autisme of een andere gedragsuitdaging, niet zo goed met verandering om kunt gaan en/of moeite hebt contacten aan te gaan en te onderhouden. Maar ook jij verdient vakantiefun!

  Gedurende de schoolvakantie is er daarom speciaal voor jeugd tussen 8-16 jaar de mogelijkheid om met een klein groepje 2 keer in de week een leuke activiteit te doen in en om Apeldoorn. Iedereen die zich onder goede en gezellige begeleiding wil vermaken deze zomer, is welkom!

  Wat gaan we bijvoorbeeld doen?

  * zwemmen bij Malkander
  * boogschieten bij Avalon Sports
  * trampolinespringen bij Bounz
  * klimmen in het Klimbos
  * aapjes kijken in de Apenheul
  * Karten bij E-kartcenter Apeldoorn
  * naar het blotevoetenpad
  * etc.

  De activiteiten zullen afgestemd worden op de groepsgrootte, de voorkeuren die aangegeven zijn en de groepssamenstelling. Vul de voorkeuren voor de activiteiten, jouw dieetwensen en ondersteuningsbehoefte én natuurlijk de data in op het inschrijfformulier zomerprogramma 2018. Dit formulier is te vinden op de website: http://gewoonspeciaalbegeleiding.nl/zomeractiviteiten/

  Vanaf 4 deelnemers zal de activiteit doorgaan en zal er bekend gemaakt worden wat we gaan doen. Ga je deze zomer 8 keer of vaker mee, dan krijgen je ouders 10% korting!

  Kosten: €55,- per dagactiviteit inclusief lunch en mogelijke entreekosten.*

  * Vergoeding mogelijk vanuit een PGB of vanuit de raamovereenkomst Jeugdzorg die Gewoon Speciaal heeft met verschillende gemeentes. Neem contact op met het CJG bij vragen over vergoedingen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.