Integrale Vroeghulp Oost Gelderland

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 6 maanden, 3 weken geleden.

 • Integrale Vroeghulp

  Bent u bezorgd over de ontwikkeling of het gedrag van uw kind, maar weet u niet wie u daarbij kan helpen? Of zegt uw gevoel dat er iets aan de hand is met uw kind, maar weet u niet precies wat? Wacht dan niet af. Bespreek uw vragen en zorgen met de medewerkers van Integrale Vroeghulp. Juist als uw kind nog klein is, zijn zij er voor uw kind en voor u.

  Bij Integrale Vroeghulp werken organisaties samen die hulp bieden aan ouders met jonge kinderen (0-7 jaar) met (een vermoeden) van ontwikkelings- of gedragsproblemen. Denk aan de jeugdgezondheidszorg, de ziekenhuizen, kinderrevalidatie, jeugd GGZ. Iedere organisatie neemt zijn eigen deskundigheid mee, we bekijken uw situatie van verschillende kanten. U vindt bij ons een luisterend oor en krijgt snel gericht antwoord op uw vragen.

  Integrale Vroeghulp is een samenwerkingsverband van verschillende organisaties. De MEE organisaties zijn verantwoordelijk voor de coördinatie hiervan. De kracht van de samenwerking is dat ze elkaar aanvullen.

  U belt voor de regio Oost Gelderland het volgende nummer: 0341 364151,

  U kunt uw vragen en zorgen bespreken met de coördinator.

   

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.