JADOS

Dit forum bevat 1 onderwerp,en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Jan kobernik Jan kobernik 7 maanden, 2 weken geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Arnhem, Duiven, Rheden, Velp en Westervoort krijgen een uniek nieuw aanbod voor werkende en werkzoekende volwassenen met autisme. IVA, een organisatie die zich landelijk inzet voor volwassenen met autisme die kunnen en willen werken, biedt nu ook begeleiding in Arnhem en de omliggende gemeenten. Passende begeleiding voor volwassenen met autisme, die kunnen en willen werken is er veelal niet. IVA combineert woon- en leefbegeleiding met jobcoaching. In veel andere steden werkt deze aanpak ontzettend goed. Ook in Arnhem en omgeving is veel vraag naar goede begeleiding. Vandaar dat IVA nu ook hier begeleiding gaat aanbieden. IVA is in 2013 opgericht om het percentage werkende mensen met autisme te verhogen, vanuit de overtuiging dat de meeste mensen met autisme met de juiste begeleiding een relatief normale maatschappelijke carrière kunnen hebben.  IVA realiseert dit door een combinatie van woonbegeleiding, jobcoaching en werktoeleiding aan te bieden. Dit doen we  op kleinschalige locaties of via ambulante begeleiding bij mensen thuis. Op de locaties  wonen bewoners in zelfstandige appartementen waarbij structureel begeleiding aanwezig is. Daarnaast is er individuele begeleiding op afspraak. Wanneer iemand zelfstandig woont komt een medewerker van IVA op afspraak thuis en mogelijk ook op het werk langs. Iedereen heeft één persoonlijk begeleider die op alle levensgebieden meekijkt, begeleidt en coacht. Dit schept rust en zorgt voor een goed overzicht. Dit maakt de begeleiding door IVA zo uniek! In Arnhem biedt IVA de begeleiding ambulant aan.Meer weten of interesse in begeleiding door IVA? Kijk op http://www.invoorautisme.nl of bel met 026-3530342.

Voor meer informatie over IVA Arnhem Ambulant kunt u contact opnemen met team IVA Arnhem Ambulant, via 0640831644 of arnhemambulant@invoorautisme.nl.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 maanden, 2 weken geleden door Profile photo of sagadmin sagadmin.
lees meer >>

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.