KrekelAutismeCoaching VOF

Dit forum bevat 3 onderwerpen,en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Sandra Krekel Sandra Krekel 7 maanden, 1 week geleden.

3 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Omdat poolen momenteel niet mogelijk is omdat het House of Billiards vanwege de coronamaatregelen gesloten is gaan wij op de laatste dinsdag van de maand iets anders organiseren 28 april om 19:30 uur de eerste (proef) editie van het digitale AutiJongerenCafe!
Vanuit KrekelAutismeCoaching zullen we een Minecraft server opzetten.
Heb je zin om mee te doen meld je dan aan via puck@krekelautismecoaching.nl (anders kun je geen uitnodiging krijgen!)
Bij voldoende aanmeldingen zal gekeken worden of deze activiteit vast onderdeel van ons aanbod wordt.
Er zijn geen kosten aan verbonden

lees meer >>

10 april hebben wij onze spellenavond uitgebracht in een digitale vorm waarbij we gebruik maken van software programma’s als Discord en Roll20 om zo op afstand alsnog (bord- en kaart)spellen met elkaar te kunnen spelen. Dit bleek bij onze deelnemers in de smaak te vallen, en daarom zullen wij dit doorzetten en iedere tweede vrijdag van de maand een digitale spellenavond organiseren. Kom gezellig meedoen en grijp zo je kans op een avondje gezelligheid op afstand.

Omdat voor deelname toegang tot onze spelservers nodig is, vragen we je bij interesse aan te melden via Puck@krekelautismecoaching.nl, uiterlijk 3 dagen voor de spellenavond. Je kan hier tevens opvragen welke spellen er die maand aangeboden worden en je inschrijven op specifieke spellen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Dus, headset? check! Zak snacks? check! Stabiele internetverbinding? check! Meld je aan.

lees meer >>

Per 1 februari 2019 maakt Krekelautismecoaching deel uit van Leefstijlcentrum De Remise aan de Mr van Coothstraat 8a in Druten. De Remise in Druten is een integraal centrum voor leven, studeren en welzijn, voor heel Maas en Waal, waar aandacht voor bewustwording en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.

Levensloopbegeleiding
KrekelAutismeCoaching biedt levensloopbegeleiding aan normaal tot hoogbegaafde kinderen, jeugdigen en volwassenen met een conditie in het autismespectrum en aan hun sociale omgeving. Sinds 2010 is KrekelAutismeCoaching gevestigd in Arnhem. Daarnaast zijn er ook locaties in Nijmegen, Oss en Zutphen. Met 400 cliënten is KrekelAutismeCoaching een middelgrote aanbieder.

Autisme
Autisme heeft invloed op alle facetten van het leven. Levensloopbegeleiding is maatwerk en kan dan ook bestaan uit begeleiding op alle levensgebieden zoals werk, studie, dagbesteding, huishouden, persoonlijke verzorging, financiën, contacten, relaties, gezondheid en wonen.

Ontmoeting 
De hoofdlocatie van KrekelAutismeCoaching zit aan de Zijpendaalseweg 25 in Arnhem. Maandelijks zijn  daar diverse ontmoetingsmogelijkheden voor mensen met autisme.  Zo is er een AutiCafé, AutiVrouwenCafé, Auti-JongerenCafé,  AutiPartnerCafé, en een spellenavond waarvan alleen de laatste ook toegankelijk is voor mensen zonder autisme

Informatie over autisme
Daarnaast worden er lezingen, en thema-avonden gegeven en ook leerkrachttrainingen over autisme op scholen. Zo kan er meer inzicht ontstaan in wat een autistisch brein inhoudt en wat er nodig is  om iemand tot bloei te laten komen.
Ook bedrijven kunnen geadviseerd worden bij het ontwerpen van een werkklimaat waarin mensen met autisme goed tot hun recht kunnen komen.

Verwijzing
KrekelAutismeCoaching heeft contracten met o.a. de regio Nijmegen waar Druten onder valt en met de regio Arnhem. Verwijzing voor mensen van 18 jaar en ouder gaat via de afdeling WMO van de gemeente waar de persoon woont. Als u denkt begeleiding nodig te hebben dan kunt u een gesprek aanvragen bij het Sociaal Team van de gemeente Druten. Zij brengen de hulpvragen in kaart en  verwijzen naar een passende zorgaanbieder.
Verwijzing voor jeugdigen en jongeren tot 18 jaar kan zowel via de gemeente als via de huisarts plaatsvinden.

Informatie
Voor informatie kunt u kijken op de website: http://www.krekelautismecoaching.nl   of contact opnemen met Sandra Krekel tijdens het telefonisch spreekuur elke werkdag van 9.00-9.30 uur op telefoonnummer 026-3252163

lees meer >>

3 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.