2 april voorlichtingsavond over Wooninitiatief ‘t Hoge Veld

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Sandra Krekel Sandra Krekel 1 week, 2 dagen geleden.

  • ’t Hoge Veld is een initiatief van ouders die al langdurig op zoek zijn naar een woonvoorziening voor hun kind. ‘t Hoge Veld is bestemd voor jongeren (20-30 jaar) die door hun autisme spectrum stoornis (nog) niet zelfstandig kunnen wonen en behoefte hebben aan 24/7 ondersteuning. Met deze ondersteuning kunnen zij wonen en functioneren in een beschermende, huiselijke omgeving. De locatie is een pand aan de Rijksweg in Duiven. Het is een rijksmonument in vervallen staat. Dankzij subsidies kan het worden omgebouwd tot een pand met acht eigentijdse wooneenheden en gemeenschappelijke voorzieningen. De bedoeling is dat een woningcorporatie eigenaar en verhuurder wordt. De zorg vindt plaats vanuit een stichting met eigen personeel en nauwe betrokkenheid van de familie.
    Wij zijn op zoek naar bewoners. Nieuwsgierig en belangstelling voor ons wooninitiatief? Neem contact met ons op.
    Op dinsdag 2 april 2019 is er van 19.00 tot 20.30 uur een voorlichtingsbijeenkomst in de OGTENT in Duiven aan het Remigiusplein 9. Voor aanmelden en vragen kunt u ons mailen: rm.aerdt@wxs.nl
    Meer informatie is te vinden op de website http://www.hogeveld.org.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.