Autivrouwencafé: ASS en persoonlijke ontwikkeling

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Maya Deug Maya Deug 1 maand geleden.

 • Woensdag 2 oktober wordt in Zyp25, Zijpendaalseweg 25 in Arnhem, het Autivrouwencafé gehouden. Vrouwen met autisme hebben hier de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen

  Themagesprek

  Woensdag 2 oktober is het thema: Autisme en persoonlijke ontwikkeling

  Persoonlijke ontwikkeling is de groei en voortgang van je persoonlijke eigenschappen. Daarvoor heb je inzicht nodig in wie je bent. Veel mensen met autisme hebben weinig zelfvertrouwen. “Zo ben ik nu eenmaal” is de lijfspreuk van mensen die de neiging hebben zich als slachtoffer te gedragen en geen verantwoordelijkheid over hun eigen leven durven te nemen.

  Persoonlijke groei begint met het accepteren zoals je bent, en het erkennen van je eigen kwaliteiten. Wie of wat wil je zijn? Ben je introvert of extravert? Iedereen is uniek. Dit betekent ook dat de ene persoon niet beter of slechter is dan een ander, hooguit anders.

  Je bent van harte welkom als je hierover wilt praten met andere autivrouwen.

  Elke eerste woensdag van de maand

  Het Autivrouwencafé wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden. Iedere maand zal er een ander thema besproken worden. Om 19.30 uur gaat het café open. Het themagesprek is van 20.00 uur tot 21.00 uur. Tot 21.30 is er gelegenheid om na te praten.

  Informatie

  Vooraf aanmelden is niet nodig. De kosten zijn 5 euro per avond. Dat is inclusief consumpties. Meer informatie: http://www.autivrouwencafe.nl

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 maand geleden door Profile photo of Maya Deug Maya Deug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.