Autivrouwencafé: Autisme en slapen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Maya Deug Maya Deug 3 weken, 5 dagen geleden.

 • Woensdag 5 december wordt in Zyp25, Zijpendaalseweg 25 in Arnhem, het Autivrouwencafé gehouden. Vrouwen met autisme hebben hier de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

   

  Woensdag 5 december is het themagesprek autisme en slapen.

  Vrouwen met autisme zouden meer slaapproblemen hebben dan mensen met autisme. Hoe is jouw slaappatroon? Val jij gemakkelijk in slaap door de vermoeidheid of kom je juist moeilijk in slaap doordat je alle prikkels van overdag eerst moet verwerken? Wordt je halverwege de nacht wakker of slaap je de hele nacht aan een stuk door? Heb je veel dromen of nachtmerries? Uit onderzoek is naar voren gekomen dat de productie van melatonine verstoord is bij mensen met autisme. Neem je bepaalde maatregelen om een goede nachtrust te creëren?  Gebruik jij slaapmedicatie of werk je met natuurlijke middelen?

  Je bent van harte welkom als je hierover wilt praten met andere vrouwen met autisme.

   

  Het Autivrouwencafé wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden. Iedere maand zal er een ander thema besproken worden. Om 19.30 uur gaat het café open. Het themagesprek is van 20.00 uur tot 21.00 uur. Tot 21.30 uur is er gelegenheid om na te praten.

   

  Informatie

  Vooraf aanmelden is niet nodig. De kosten zijn 5 euro per avond. Dat is inclusief consumpties. Meer informatie: http://www.autivrouwencafe.nl

  • Dit onderwerp is gewijzigd 3 weken, 5 dagen geleden door Profile photo of Maya Deug Maya Deug.
  • Dit onderwerp is gewijzigd 3 weken, 5 dagen geleden door Profile photo of Maya Deug Maya Deug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.