Autivrouwencafé: Autisme en stemmingswisselingen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Maya Deug 7 maanden geleden.

 • Woensdag 1 november wordt in Zyp25, Zijpendaalseweg 25 in Arnhem, het Autivrouwencafé gehouden. Vrouwen met autisme hebben hier de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

  Themagesprek

  Woensdag 1 november is het thema: Autisme en stemmingswisselingen

  Mensen kunnen last krijgen van somberheid, depressiviteit stemmingswisselingen. Gebeurd dit meer in het najaar als het weer omslaat en het eerder donker wordt of ook in andere seizoenen? Stemmingswisselingen houden in dat je stemming of gevoel onverklaarbaar omslaat en nauwelijks tot niet te controleren is. Een stemming kan bijvoorbeeld van een neutrale stemming omslaan in een ‘up‘ een zeer positieve stemming zoals euforie, maar ook in een ‘down‘ een extreme negatieve stemming zoals boosheid, chagrijnigheid, verdriet, somberheid,  depressie en alles wat daar tussen ligt. Meestal is er niet één oorzaak van een stemmingswisseling. Vaak is er sprake van een combinatie van fysieke, emotionele en mentale sociale factoren. Hoe is dit bij jou, heb jij er last van en hoe ga je ermee om? Je bent van harte welkom als je hierover wilt praten met andere autivrouwen.

  Het Autivrouwencafé wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden. Iedere maand zal er een ander thema besproken worden. Om 19.30 uur gaat het café open. Het themagesprek is van 20.00 uur tot 21.00 uur. Tot 21.30 is er gelegenheid om na te praten.

  Informatie

  Vooraf aanmelden is niet nodig. De kosten zijn 5 euro per avond. Dat is inclusief consumpties. Meer informatie: http://www.autivrouwencafe.nl

  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 maanden geleden door Profile photo of Maya Deug Maya Deug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.