Natuurzorg Veluwe Vallei

Dit forum bevat 1 onderwerp,en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Aad Hendrickx Aad Hendrickx 1 jaar, 4 maanden geleden.

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Onlangs is in de regio Zuidwest Veluwe een nieuwe dagbesteding gestart: Natuurzorg Veluwe-Vallei. Met deelnemers werken we in natuurgebieden in de omgeving van Wageningen, Renkum en Bennekom. Er is volop ruimte voor nieuwe deelnemers om te starten.

Buiten zijn in de natuur is lekker en gezond. Het is erg geschikt voor mensen die een prikkelarme omgeving of veel bewegingsvrijheid nodig. Het is een goede manier om conditie op te bouwen of te werken aan een goed dag/weekritme. We streven naar een gemende groep waarin mensen met verschillende achtergronden en beperkingen samen werken. Het gaat dan bijvoorbeeld om mensen met psychiatrische of psychosociale problemen, mensen met een lichte verstandelijke of motorische beperking of mensen met autisme. We werken in kleine groepen van maximaal vier tot zes deelnemers.

We voeren verschillende werkzaamheden uit zoals zagen, snoeien, padenonderhoud en het verwijderen van opslag. En dat doen we op verschillende plekken: in het bos, op de hei of langs de rivier.

Ik nodig je graag uit om vrijblijvend kennis te komen maken: post@natuurzorg.org / 06-25151777.

Meer informatie: http://www.natuurzorg.org.

lees meer >>

Onderwerp 1 aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.