Lekker buiten aan de slag, ook in herfst en winter!

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Aad Hendrickx Aad Hendrickx 5 maanden, 1 week geleden.

 • In de herfst en winter blijven mensen vaak graag binnen bij de warme kachel. Op zich heel begrijpelijk maar eigenlijk zonde. Want juist in deze tijd kunnen we de lichaamsbeweging en de schrale zonnestralen goed gebruiken.

  Vanuit Natuurzorg Veluwe-Vallei werken we met deelnemers jaarrond in natuurgebieden van Staatsbosbeheer. In het winterhalfjaar is dat soms best pittig maar we kunnen altijd terecht in onze eigen schaftwagen waar we warm en droog bij de kachel kunnen zitten. En wie vaak buiten komt, merkt dat het eigenlijk helemaal niet zo vaak slecht weer is.

  In de natuurgebieden voeren we allerlei werkzaamheden uit waar je het ook op een koude dag warm van krijgt, zoals bij het omzagen van boompjes. Buiten werken is lekker en gezond en aan het eind van een werkdag zie je duidelijk het resultaat van je inspanningen. Samen zorgen we voor een open heide, mooi onderhouden bos en begaanbare paden.

  We werken in kleine groepen van maximaal vier tot zes personen. De werkzaamheden vinden plaats in de omgeving van Wageningen, Bennekom, Doorwerth en Renkum. Deelnemers mogen zelf naar de werkplek toe komen maar ze kunnen ook worden opgehaald van een ophaalplek in Renkum of Wageningen.

  Ken je iemand die mogelijk interesse heeft? Ik sta altijd open voor een kennismakingsgesprek.

  Meer info: http://www.natuurzorg.org

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.