NVA AutismeCongres op 15 november 2019

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 4 maanden, 3 weken geleden.

  • Het programma van het NVA AutismeCongres is dit jaar uitgebreider dan anders! Net als vorige jaren komen er interessante sprekers. En natuurlijk is er weer de bekende informatiemarkt. Je hebt genoeg tijd om lekker bij te kletsen met oude bekenden, of om nieuwe mensen te ontmoeten. Gelijkgestemden, die net als jij op zoek zijn naar meer informatie en contact.

    Nieuw dit jaar zijn het Autismecafé, workshops, signeersessies, films en theater. Nog een primeur: je kunt een groot deel van het middagprogramma nu zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor de lezing die het beste bij jouw situatie past.

    Het hoofdthema sluit aan op dat van de Autismeweek: werken aan perspectief. Hoe kom je aan werk? Welk soort bedrijven zijn autismevriendelijk? Wat voor werk sluit aan bij jouw capaciteiten? Dagbesteding of vrijwilligerswerk? Welke vorm van onderwijs past bij jou?

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.