Open dag in Tiel door: Pro Persona en Indigo

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 2 weken, 3 dagen geleden.

 • Beste ketenpartner,
  Hierbij nodigen wij u uit voor onze Open dag op maandag 11 maart. Om 16.00 uur opent burgemeester Beenakker de Week van Zorg en Welzijn voor Pro Persona en Indigo. Van 16.15 tot 17.15 uur presenteren de afdelingen zich die betrokken zijn bij de acute keten. De Crisisdienst en de Opnamekliniek Volwassenen zullen daarnaast ingaan op uw vragen en knelpunten en u kunt hen een casus voorleggen.

  Vanaf 16.15 uur hebben wij voor alle belangstellenden een gevarieerd programma waarin wij onze behandelingen en teams presenteren. Dit programma loopt door tot 20.00 uur zodat ook u na afloop van de casusbespreking nader kunt kennismaken met verschillende afdelingen en medewerkers. In de centrale hal vindt u een informatiemarkt verzorgd door Indigo, Pro Persona en een aantal ketenpartners.

   Parkeren
  U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein van Pro Persona. Als dat vol staat kunt u uitwijken naar het parkeerterrein van Vrijthof, vanaf de openbare weg is dat dezelfde ingangsroute. Ook daar is het parkeren gratis. Op het terrein is bewegwijzering aanwezig. 
  Voor het programma klik op: programma-open-dag-pro-persona-11-maart-2019-tbv-ketenpartners

   

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.