Boek: “Gevonden Voorwerpen”

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 1 jaar geleden.

 • Beschrijving
  In Magazijn076, een plek die nieuw perspectief biedt voor mensen met autisme in een gelijkwaardige samenwerking, hebben de schrijver Frans A. Brocatus en de illustrator Laura Zandbergen elkaar ontmoet.
  Frans A. Brocatus schreef vijftig verhalen over concrete voorwerpen zoals: een agenda, een boek, chocolade, een deur, een jukebox, een lamp, parfum, een stofjas, een vulpen, wijn, zeep … Die verhalen liet hij lezen aan Laura Zandbergen met daaraan de vraag gekoppeld om zich te laten inspireren en, naar eigen inzicht, tekeningen bij de verhalen te maken.

  In het eindresultaat zijn er bij twintig van de vijftig verhalen tekeningen gekomen. Ze gaan de verhalen vooraf of ze duiken op in het midden van een verhaal. Daarnaast heeft Laura ook het cover-ontwerp van het boek voor haar rekening genomen.

  Dat deze samenwerking tot een verrassend resultaat heeft geleid is het minste wat ervan gezegd kan worden. Overtuig uzelf, koop, lees en laat je meevoeren in de sfeer van deze unieke verhalen!

  Frans A. Brocatus: http://www.fransbrocatus.nl & Laura Zandbergen: http://www.studiolozsand.com

  https://www.magazijn076.nl/wp-content/uploads/2020/07/Vol-achterkant-boek-500-x-753-1.jpg

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.