Conferentie: In service autisme in België op 12, 13 en 14 november ’18

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 2 maanden geleden.

  • In service autisme in België (maandagavond 12, 13 en 14 november) De conferentie ‘In service Autisme’ wordt al tientallen jaren georganiseerd in het Vormingscentrum van de Provincie Antwerpen in Malle (B.). In België omdat de kosten lager zijn maar door Nederland georganiseerd. Het is een programma met Nederlandse en buitenlands sprekers en ervaringsdeskundigen. Dit jaar bijvoorbeeld zoals Olga Bogdashina . Zij is een goeroe op het gebied van sensorische informatie verwerking. Dit jaar is het de laatste keer in deze vorm.  Er komt waarschijnlijk wel een vervolg maar dan anders opgezet.

    Het overgrote deel van de deelnemers blijft overnachten en dat biedt uitstekende mogelijkheden tot informele ontmoetingen met vakgenoten, sprekers en workshophouders.

    Een actueel programma voor een betaalbare prijs (350 euro als je alle dagen gaat). Accreditatie SKJ is aangevraagd.

    Home

    Het thema is dit jaar Kleurrijk Autisme. Ze willen hiermee laten zien hoe verschillend elke mens met en zonder autisme is. De afgelopen decennia zijn er veel sprekers en deelnemers langs gekomen in Malle. Ze hebben perspectieven uit de wetenschap, filosofie, neuropsychologie en nog veel meer mogen horen en aanschouwen. De laatste jaren is het podium vooral gevuld met de verhalen die ons samenbrengen en waar we ons vaak vanuit ons eigen perspectief, onze eigen rol en veelal dagelijks leven in herkennen.  De kracht van verhalen blijft ons uitgangspunten en sprekers wordt ook gevraagd om hier aandacht aan te besteden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.