het wachten verzachten en ondersteunen in deze veelal moeilijke fase

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 6 maanden, 3 weken geleden.

 • Deze brochure is gericht op volwassenen die pasgeleden de diagnose hebben gekregen en op dit moment zoekende zijn naar herkenning van de eigen diagnose; informatie over welke soorten ondersteuning er zijn; de mogelijkheden en/of tips rondom hun autisme; informatie over ervaringsdeskundigen.
  De brochure is tot stand gekomen naar aanleiding van mijn afstudeeronderzoek, waarin wij op zoek zijn gegaan naar een probleemsituatie waar meerdere mensen tegen aan liepen. De situatie die ons aantrok was dat mensen die op volwassen leeftijd de diagnose ASS hebben gekregen, zich niet goed gehoord en ondersteund voelen net nadat zij gediagnostiseerd waren. Het doel van de brochure is dan ook: het wachten verzachten en mensen uit de doelgroep ondersteunen in deze veelal moeilijke fase van hun leven.
  http://www.autismegelderland.nl/wp-content/uploads/2021/05/Brochure-ASS.pdf

  De brochure is klaar om gebruikt te worden, maar mag ook zeker doorgestuurd worden naar belanghebbende en/of cliënten. Bij vragen en/of opmerkingen horen wij dit uiteraard graag!
  met vriendelijke groet,
  Britt van Valburg

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.