Open dag 3D Ambacht Arnhem, 7 april 2018

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 2 maanden, 2 weken geleden.

 •  

  Zaterdag 7 april van 11.00-16.00 uur wordt in de 3D Ambachtstudio aan de Looierstraat 33 in Arnhem een open dag gehouden. Studenten geven demonstraties en er wordt informatie gegeven over dit maatwerktraject.

   

  3D Ambacht

   

   

  3D Ambacht is een maatwerktraject voor mensen met autisme en een hogere intelligentie. De studenten worden opgeleid tot modelleur. Dat houdt in dat ze aan het eind van het traject deskundig zijn op het gebied van modelleren, ontwerpen, scannen en 3D printen. Op dit moment volgen 20 deelnemers dit traject.

   

  Demonstraties

   

   

  Studenten van 3D Ambacht geven diverse interessante demonstraties. Bijvoorbeeld hoe je met de computer kunt ontwerpen en hoe je virtual reality kunt inzetten bij het modelleren. Ook zijn er demonstraties op het vlak van 3D printen en hoe je voorwerpen en personen kunt scannen. Op deze dag maak je kennis met de nieuwste technologieën.

   

  Open dag

   

   

  De toegang tot de open dag is gratis, aanmelden niet nodig. Iedereen – jong en oud – is van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

   

  Meer informatie op: http://www.3dambacht.nl

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.