Sociale kaart SAG Apeldoorn online

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 2 jaren, 1 maand geleden.

  • Op maandag 28 oktober 2019 gaat de sociale kaart http://www.autismeapeldoorn.nl online. Initiatiefnemers zijn de gemeente Apeldoorn en het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG). Dit initiatief is ontstaan naar aanleiding van vragen die leven bij inwoners van de gemeente Apeldoorn, over de vindbaarheid van organisaties die aanbod hebben op het gebied van autisme in deze gemeente. De sociale kaart is tot stand gekomen door samenwerking van mensen met autisme en partners aangesloten bij het SAG.

    http://www.autismeapeldoorn.nl  vormt een digitale wegwijzer en biedt een actueel overzicht van diensten, aanbod en activiteiten die de netwerkpartners van het SAG te bieden hebben in Apeldoorn en omgeving. Er is onder meer informatie te vinden over wonen, begeleiding, vrije tijd, belangenverenigingen, onderwijs, werk en dagbesteding. Voor het volledige persbericht klik hier en voor de flyer van de sociale kaart hier.

    • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 1 maand geleden door Profile photo of sagadmin sagadmin.
    • Dit onderwerp is gewijzigd 2 jaren, 1 maand geleden door Profile photo of sagadmin sagadmin.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.