Partnergroep voor mensen met een partner met ASS (i.s.m. NVA)

Als partner van iemand met een autisme spectrum stoornis kan het prettig zijn om met andere mensen die in een soortgelijke relatie zitten ervaringen uit te wisselen, elkaar te ondersteunen en een luisterend oor te vinden.

Wanneer? Start: 26 augustus 2015 van 19.30 tot 21.30 uur

Waar? in Elst

Voor wie? Voor partners van iemand met een autisme spectrum stoornis met of zonder een officiële diagnose. Thema’s die aan bod komen: De relaties met uw partner, verwerking en acceptatie, gesprekstechnieken, psycho educatie en hoe zorg je voor jezelf. Deze thema’s kunnen aangevuld worden met onderwerpen die de deelnemers zelf willen inbrengen. De avonden worden in samenwerking met de NVA georganiseerd.

Aanmelden:

Meer informatie Renée Reiss 06 100 10 313 r.reiss@meegeldersepoort.nl

Maria Idsardi (NVA) 055 5336604 partner.autismegelderland@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *