Autisme informatiemarkt & workshops in Harderwijk 11 oktober 2016

Autisme informatiemarkt & workshops in Harderwijk

 Het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) en het CJG in Harderwijk organiseren samen op dinsdag 11 oktober 2016 van 18.30- 21.30 uur een autisme informatiemarkt met workshops in het RSG (regionale scholengemeenschap het Slingerbos), Eisenhowerlaan 59 in Harderwijk.

De markt en de workshops zijn vrij toegankelijk, iedereen is van harte welkom.

De Autisme informatiemarkt is bedoeld om belangstellenden kennis te laten maken met de vele verschillende organisaties in Harderwijk en omgeving die diensten aanbieden op het gebied van ondersteuning bij autisme. Bezoekers treffen hier organisaties die zich richten op het verstrekken van informatie en advies, opvoeding en onderwijs, vrije tijd, begeleiding, zorg en wonen. Inschrijven voor de workshops kan via intekenlijsten op de avond zelf.

Voor vragen kunt u terecht bij Donate van Rijswijk, coördinator SAG van MEE Veluwe, donate.vanrijswijk@meeveluwe.nl (055) 5269200 www.autismegelderland.nl

of Renée Siderius, verbindingsmakelaar CJG Harderwijk r.siderius@cjgharderwijk.nl (0341) 799904 www.cjgharderwijk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *