Roy Felix winnaar SAG klASSe award 2017!

Roy Felix winnaar SAG klASSe award 2017!

Roy Felix winnaar SAG klASSe award 2017!

Winnaar SAG klASSe award 2017 bekend!

 

Het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG) organiseerde op vrijdag 6 oktober de jaarlijkse  provinciale contactpersonendag met als thema: “Autisme van Binnenuit’’. De dag werd gehouden bij Elver in Nieuw Wehl en werd druk bezocht.

Een belangrijk onderdeel van deze dag was de uitreiking van de klASSe-award.

De winnaar van de Award dit jaar is Roy Felix. Roy heeft zelf een vorm van Autisme en heeft in Apeldoorn het initiatief genomen om een ontmoetingscafé te starten voor mensen met Autisme, ‘’Wende’’. Daarnaast zet Roy zijn kennis en ervaringen ook in tijdens voorlichtingen en trainingen en is hij verbonden aan de Apeldoornse VIP werkgroep die activiteiten ontwikkelen voor jongvolwassenen met een beperking in Apeldoorn. De jury was unaniem dat Roy Felix zich op een bijzondere manier inzet voor de integratie van mensen met Autisme in de provincie. Hij mocht de klASSe award onder luid applaus in ontvangst nemen.

Lees hier het verslag van de dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *