Registreren

De krachten bundelen om samen goed te zorgen voor mensen met autisme. Daar is waar we voor staan in het Samenwerkingsverband Autisme Gelderland. Dit doen we door iedereen de mogelijkheid te geven zichzelf te presenteren, kennis te delen over autisme en evenementen te delen. Inmiddels zijn meer dan 60 organisaties lid. Een divers netwerk met één belang: ‘Samen zorgen voor mensen met autisme’.

Wil je met jouw organisatie ook netwerkpartner worden? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Wat levert het je op?

 1. Verbind je aan een doel met maatschappelijke impact
  Als netwerkpartner laat je zien dat je actief meewerkt aan het verbeteren van de zorg voor mensen met autisme.
 2. Lever een directe bijdrage aan geïntegreerde zorg
  Er wordt een stuurgroep gevormd waarin alle – in het convenant verenigde – sectoren vertegenwoordigd zijn. De stuurgroep is klankbord voor de zorg in Gelderland voor mensen met autisme.
 3. Leer van andere experts en versterk je eigen initiatieven
  Via het samenwerkingsverband kom je meer te weten over de initiatieven van andere netwerkpartners. Samen deel je de kennis over autisme en til je initiatieven naar een hoger plan.
 4. Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen
  Samenwerkingsverband Autisme Gelderland biedt een platform voor kennisdeling en samenwerking en organiseert expertsessies en evenementen. Als netwerkpartner ben je zo altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van autisme.
 5. Vergroot de zichtbaarheid van je producten en diensten
  Als netwerkpartner en aanbieder van zorg en ondersteuning van mensen met autisme heb je de mogelijkheid om jouw product en/of diensten te presenteren op onze website (bij je eigen profiel) en zo zichtbaar worden in de media en bij het grote publiek.

 

Naam Organisatie (verplicht)

Contactpersoon (verplicht)

E-mail (verplicht)

Organisatie Omschrijving + werkgebied (verplicht)