SAG

Judith Visser over haar leven met autisme

Wie organiseert het?
Wende autismecafé, MEE Veluwe & GIGANT.

Voor wie

mensen met autisme en ander belangstellenden.

Prijs

€5

Datum

29 mei, 2022

14:00 - 15:00

Beschrijving
Judith Visser is schrijver van 14 boeken en een reeks korte verhalen. Haar meest recente werk zijn de bestsellers Zondagskind (2018) en Zondagsleven (2020), dit zijn autobiografische romans over Judiths leven met autisme. Waar Zondagskind gaat over opgroeien met autisme, is Zondagsleven een authentieke roman over je weg vinden en trouw blijven aan wie je bent.

Judith is een veelgevraagd spreekster over autisme. Tijdens haar lezing vertelt zij openhartig hoe zij haar autisme ervaart en hoe zij er een weg in heeft gevonden. Haar insteek is: Gelukkig zijn met autisme? Ja, dat kan! Ook is er ruimte voor vragen uit het publiek. Belangrijk: Judith wordt vergezeld door haar hond.

Met Zondagskind won Judith de Hebban Literatuurprijs 2018. Het RTL4-progamma Koffietijd verkoos Zondagskind tot Boek van de Maand. De roman werd tevens in Duitsland uitgegeven onder de titel Mein Leben als Sonntagskind.


Hoe meld je je aan?
Deze lezing is verplaatst van 15 januari 2022 naar 29 mei 2022. Iedereen die voor de eerste datum een ticket heeft gekocht heeft een nieuw ticket ontvangen voor deze nieuwe datum. Nieuwe kaartjes zijn te bestellen via: www.gigant.nl/evenement/judith-visser/

Locatie
Nieuwstraat 377, 7311BR Apeldoorn, Gelderland Netherlands

Beschrijving voor op de locatie
Gigant, Theaterzaal

E-mail: wendeapeldoorn@hotmail.com

Voor wie

mensen met autisme en ander belangstellenden.

Prijs

€5

Datum

29 mei, 2022

14:00 - 15:00

Education Template

Skip to content