SAG

Inloopavond Malden voor jongeren en volwassenen

Wie organiseert het?
MEE Geldersepoort

Voor wie

Geen doelgroep. Iedereen die moeite heeft om vrienden te maken of sociaalcontact lastig vindt al dan niet vanwege een psychische kwetsbaarheid

Prijs

€0.00

Datum

13 juli, 2022

19:00 - 20:30

Beschrijving
Vind je het lastig om vrienden te maken? Voel jij je anders of onbegrepen? Heb je iets heftigs meegemaakt of heb je een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Tijdens een leuke inloopavond zijn wij geïnteresseerd naar jouw wensen en behoeften. Door jouw persoonlijke ervaringen kun juist jij goed verwoorden wat voor activiteiten of ondersteuning jij graag wilt zien. Heb je bijvoorbeeld behoefte aan meer aandacht voor ontmoetingsgroepen? Mis je een activiteit of sluit deze niet helemaal op je aan? Heb je andere leuke ideeën?

Kom dan op 13 juli naar de inloopavond in Jongerencentrum The Basement Malden (vanaf 12 jaar). Voorafgaand kun je elkaar ontmoeten met een frietje en een snack (mee-eten op aanmelding). Vervolgens start de avond met het voorstellen van de organisaties Join-us, Jongerencentrum The Basement Malden, MEE Geldersepoort en Ixta Noa. Zij vertellen wat zij doen om jongeren en volwassenen te helpen. Daarna is de brainstormsessie. Hierbij luisteren we naar jullie ideeën en wensen.

Ben je geïnteresseerd als ouder, docent of betrokken ook dan ben je welkom. De avond vindt plaats van 19:00 tot 20:30 in Jongerencentrum The Basement Malden, Kerkplein 8A, Malden. Wil je om 18:00 mee-eten? Meld je dan aan bij Michael Muller m.muller@meegeldersepoort.nl.


Hoe meld je je aan?
Het is een inloopavond die vrij toegankelijk is. Aanmelden mag maar is niet nodig. Wil je om 18:00 mee-eten dan is aanmelden verplicht vermeld dat je mee wil eten? Aanmelden kan via Michael Muller m.muller@meegeldersepoort.nl.

Locatie
Kerkplein 8A, Malden

Beschrijving voor op de locatie
Jongerencentrum The Basement Malden, Kerkplein 8A, Malden. De trap naar beneden richting de kelder

Telefoon: 06-11749852

E-mail: m.muller@meegeldersepoort.nl

Voor wie

Geen doelgroep. Iedereen die moeite heeft om vrienden te maken of sociaalcontact lastig vindt al dan niet vanwege een psychische kwetsbaarheid

Prijs

€0.00

Datum

13 juli, 2022

19:00 - 20:30

Solverwp- WordPress Theme and Plugin

Ga naar de inhoud