JADOS

Dit forum bevat 2 onderwerpen,en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 1 dag, 21 uren geleden.

2 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

 

Uniek ambulant zorgaanbod voor studenten en mensen die willen werken met autisme start in Deventer
Deventer 2019– Sommige mensen met autisme hebben bij hun studie of als ze werken of werk zoeken net een beetje extra ondersteuning nodig. JADOS, een landelijke organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met autisme juist in deze levensfases. Sinds kort biedt JADOS ook ambulante begeleiding in Deventer.  Lees hier meer.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 dag, 21 uren geleden door Profile photo of sagadmin sagadmin.
lees meer >>

Jados 10 jaar!

Vandaag al weer 10 jaar geleden opende de eerste Stumass locatie haar deuren. Het begin van het huidige JADOS. Dit jubileum gaan we komend jaar vieren met iedereen die JADOS op welke manier dan ook mogelijk heeft gemaakt.

Daarom organiseren wij het hele jaar door op verschillende plekken in Nederland ‘JADOS 10 jaar met elkaar’. Een leerzame en interactieve middag voor iedereen die ook maar iets met autisme of JADOS heeft.  Ook jij bent van harte welkom! Bekijk hier alle data en locaties. En houd onze nieuwsbrieven en social media in de gaten voor meer informatie.

  • Dit onderwerp is gewijzigd 7 maanden, 3 weken geleden door Profile photo of Wilke Bakelaar Wilke Bakelaar.
lees meer >>

2 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.