Woensdag 3 juni is het thema: ‘autisme en balans’

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of Maya Deug Maya Deug 1 maand, 2 weken geleden.

 • Autivrouwencafé: ‘autisme en balans’

  Woensdag 3 juni wordt het digitale Autivrouwencafé gehouden. Vrouwen met autisme hebben hier de mogelijkheid om elkaar via ZOOM te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

  Themagesprek

  De Coronatijd zorgt bij mensen voor mentale stress door de onzekere situatie, wat verandert er nu weer? Elke stap kost veel energie en ook weer omschakelen naar een nieuwe situatie. Hoe is het met jouw balans? Moet jij er meer voor doen om jezelf in balans te houden? Of is het gemakkelijker om je balans te bewaken omdat je misschien meer de regie kunt pakken in het indelen van je eigen tijd.

  Je bent welkom als jij hierover wilt praten met andere autivrouwen. Dit zal digitaal gebeuren via ZOOM.

  Elke eerste woensdag van de maand

  Het Autivrouwencafé wordt elke eerste woensdag van de maand gehouden (m.u.v. juli en augustus). Iedere maand zal er een ander thema besproken worden. Vanwege Corona vindt dit digitaal via ZOOM plaats. Om 19.15 uur gaat het digitale café open. Het themagesprek is van 19.30 uur tot 20.30 uur. De ontvangst is centraal en daarna gaan, afhankelijk van het aantal deelnemers, uiteen in een of meerdere gespreksgroepen.

  Aanmelden: om vooraf de gespreksgroepen in te delen is aanmelden noodzakelijk. Na aanmelden ontvang je informatie over hoe het in zijn werk gaat. Ook kun je informatie vinden op : http://www.autivrouwencafe.nl

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 maand, 2 weken geleden door Profile photo of Maya Deug Maya Deug.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.