animatiefilm Mind mij Mind in de week van Autisme in

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 7 maanden geleden.

 • Wat gebeurt er in het hoofd van iemand met autisme? Hoe komen indrukken binnen en hoe worden complexe sociale situaties zoals boosheid en verliefdheid verwerkt? Het is niet eenvoudig uit te leggen… Maar zoals wel vaker zeggen beelden meer dan woorden. En sommige beelden doen dat op een ronduit prachtige manier!
  De animatiefilm “Mind My Mind” van de Nederlandse Floor Adams is daar een uitstekend voorbeeld van. De kortfilm brengt het verhaal van Chris, een man met autisme, en het mannetje in zijn hoofd. Samen worden ze geconfronteerd met de sociale en emotionele uitdagingen van het leven waarin ze zich staande proberen te houden.
  “Mind my Mind” is geselecteerd voor de internationale kortfilmcompetities tijdens het Brusselse Animatiefilm Festival, Anima (1 -10 maart 2019) en tijdens het kortfilmfestival Go Short in Nijmegen (3 – 7 april 2019).
  Bekijk alvast de trailer van de animatie:

  http://www.autismecentraal.com/public/standaard-s.asp?lang=NL&pid=248&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=tips_en_nieuwtjes_over_autisme&utm_term=2019-03-13

   

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.