NVA congres online aan de start van de autisme week!

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 3 weken, 4 dagen geleden.

  • Gelukkig hebben we goed nieuws! Op zondag 27 maart, van 13 tot 16 uur organiseren het NAR en de NVA een online congres. Dit congres vindt weer plaats aan de start van de jaarlijkse Autismeweek. Het thema van de Autismeweek 2021 is ‘bewegen’. Het congres zal daarbij aansluiten met lezingen over beweging, sport, genetica, motoriek en diagnostiek.

    Hoogleraar neuropsychologie prof. dr. Erik Scherder, verbonden aan de Vrije Universiteit, doet veel onderzoek naar de invloed van beweging op de hersenen. Hij is daarom ook één van de sprekers op dit congres. Verder zullen dr. Tinca Polderman, dr. Sander Begeer en dr. Anke Scheeren van het NAR spreken. Alle sprekers zullen geïntroduceerd worden door een speciale gast, die nog even geheim gehouden wordt.

    Meer details over dit congres, zoals informatie over de tickets, zullen later bekend gemaakt worden. Hou hiervoor de sociale media van het NAR en de NVA in de gaten! Deelnemers van het NAR zullen een individuele uitnodiging via de mail ontvangen zodra de tickets in de verkoop gaan.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.