Informatie Webinar Martine Delfos – 1 juli 2020

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door Profile photo of sagadmin sagadmin 3 weken, 6 dagen geleden.

 •  

  Op woensdag 1 juli heeft Martine Delfos haar Webinar gegeven over ‘Autisme, vriendschap en Corona, hoe werkt dat’? Na een uitleg over Corona en het effect wat dit kan hebben op mensen met autisme is Martine ingegaan op vriendschap. Wat is het eigenlijk, hoe geef je vriendschap vorm en hoe houd je een vriendschap vast? Maar ook, hoe moet dat in Coronatijd? 

   

  Informatie n.a.v. dit Webinar is hier te vinden. Er hebben 214 mensen deelgenomen aan het Webinar, o.a. mensen met autisme, ouders, vrijwilligers, beroepskrachten.

  Ter informatie: mocht je meer willen weten en je verder willen verdiepen: Martine Delfos geeft i.s.m. Logavak deze zomer (vanaf 7 juli a.s.) een Summercourse, met vijf Webinars, voor meer informatie klik hier.

   

   Dr. Martine F. Delfos is klinisch psycholoog en wetenschappelijk onderzoeker, schrijfster van onder andere: Autisme Ontrafelen. Zij is gespecialiseerd in autisme en beschrijft autisme als een vertraging en versnelling tegelijk. Ieder mens met autisme is anders en heeft een regenboog aan leeftijden in zich. Deze visie biedt een geheel ander perspectief voor diagnose, behandeling en vooral ook opvoeding. https://www.mdelfos.nl/

   

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.