• Frank Houben changed the description of the group Groepslogo van 3D ambacht3D ambacht from “volgt” to “3D Ambacht
  Mensen die hoog scoren in het autismespectrum hebben vaak interesse in digitale technieken. Bij 3D Ambacht leren zij hun talenten daarin te ontdekken en krijgen ze onder begeleiding de kans om zich verder te ontwikkelen. Krekelautismecoaching heeft intensief meegewerkt aan de totstandkoming van 3D Ambacht.

  De visie van 3D Ambacht
  Door de razendsnelle ontwikkelingen van de afgelopen jaren is het gebruik van digitale productietechnieken als 3D-printen voor een grote groep geïnteresseerden bereikbaar geworden. Deze ontwikkelingen zullen in de komende jaren leiden tot nieuwe beroepen, denk daarbij aan het beroep van modelleur/tekenaar, scanner, printerontwikkelaar en bijvoorbeeld docent digitale technieken.

  Werkwijze
  3D Ambacht biedt haardeelnemers een vaste structuur en begeleiding in een inspirerende werk- en leeromgeving. Als uit een kennismakingsgesprek en een toets blijkt dat een deelnemer voldoende interesse en talent heeft om zich te bekwamen in digitale techniek dan wordt voor de deelnemer een maatwerktraject samengesteld.

  De maatwerktrajecten
  3D Ambacht verzorgt vier maatwerktrajecten:

  • Basistraject 3D Ambacht
  • Verdiepingstraject 3D Ambacht
  • Werken in de 3D-printwereld
  • Maatwerktraject Special

  Op de website http://www.3dambacht.nl vindt u de details ten aanzien van deze trajecten. Ook kunt u altijd contact opnemen met Frank Houben. tel.0655965366 of via frank@3dambacht.nl1 jaar, 5 maanden geleden