Home Nieuws Organisaties NoXqs

Dit forum bevat 1 onderwerp,en is het laatst gewijzigd door Profile photo of NoXqs Webmaster NoXqs Webmaster 3 jaren, 7 maanden geleden.

2 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Het programma van het NVA AutismeCongres is dit jaar uitgebreider dan anders! Net als vorige jaren komen er interessante sprekers. En natuurlijk is er weer de bekende informatiemarkt. Je hebt genoeg tijd om lekker bij te kletsen met oude bekenden, of om nieuwe mensen te ontmoeten. Gelijkgestemden, die net als jij op zoek zijn naar meer informatie en contact.

Nieuw dit jaar zijn het Autismecafé, workshops, signeersessies, films en theater. Nog een primeur: je kunt een groot deel van het middagprogramma nu zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor de lezing die het beste bij jouw situatie past.

Het hoofdthema sluit aan op dat van de Autismeweek: werken aan perspectief. Hoe kom je aan werk? Welk soort bedrijven zijn autismevriendelijk? Wat voor werk sluit aan bij jouw capaciteiten? Dagbesteding of vrijwilligerswerk? Welke vorm van onderwijs past bij jou?

lees meer >>

Afgelopen week maakten onze medewerkers in het kader van Nationale Autismeweek een filmpje. Wij wensen u net zoveel plezier bij het kijken als wij hadden bij het maken!

Uw gastheer is Nicholas, The Autist Hunter. Hij geeft een uniek en bijzonder inkijkje in de natuurlijke habitat en de levenswijze van de autist bij NoXqs. Niet eerder werden deze mensen van zo nabij geobserveerd. En de onverschrokken Nicholas gaat zelfs interactie met ze aan! Deze boeiende natuurdocumentaire moet u gezien hebben.

<span style=”color: #808080;”>Voor meer informatie over het empowermentprogramma, klik </span>hier<span style=”color: #808080;”>.</span>

  • Dit onderwerp is gewijzigd 3 jaren, 7 maanden geleden door Profile photo of NoXqs NoXqs.
lees meer >>

2 onderwerpen aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Je moet zijn ingelogd om nieuwe onderwerpen te maken.