SAG

De Weiden paardencoaching

Over De Weiden paardencoaching

De Weiden paarden coaching is onderdeel van de Weiden melkveehouderij, een kleinschalig, multifunctioneel agrarisch bedrijf, waar we TROTS op zijn en dit ook graag uitdragen naar de buitenwereld. Een klein stukje "vergeten wereld" op het platteland van de Achterhoek in Beltrum. Rust, ruimte, groen en de geur van de natuur maakt dit een unieke plek om helemaal tot jezelf te komen.
Ik ben gecertificeerd autismecoach, en opgeleid door Marja Boxhoorn. Ik begeleid gemiddeld opgeleide volwassenen (M/V) met (kenmerken van) autisme naar meer rust en minder stress in hun leven. Hiervoor heb ik verschillende waardevolle tools die ingezet kunnen worden tijdens de sessies. De sessies kunnen zowel live als online plaats vinden.
Ik ben Monique, een enthousiaste en ondernemende vrouw met een groot gevoel voor rechtvaardigheid. Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk voor mijzelf maar ook voor de jongeren waarmee ik werk, en die ik ook begeleid als paardencoach. Door mijn volharding en vertrouwen in mezelf, ben ik op weg een betere versie van mezelf te worden.
De kleinschaligheid van ons bedrijf is onze kracht; geen wachtlijsten!

Organisatie

Naam: De Weiden paardencoaching

Regio: Oost_Gelderland

logo

Rubrieken

- Coaching/begeleiding

Education Template

Skip to content